GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Aralık 2022 Perşembe 12:04

Soyer kararını verdi... Genel Sekreter tercihi netleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe’nin İstanbul’a gitmesinin ardından Başkan Tunç Soyer’in kararıyla vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı tarafından yürütülen görev için karar verildi. Başkan Soyer, Karcı ile yola devam kararı alırken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Karcı’nın atanması için görevlendirme yazısı yazıldı.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, genel sekreter olarak görev yapan Dr. Buğra Gökçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesinin ardından Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı’yı vekaleten ‘genel sekreter’ olarak görevlendirmişti. 6 aylık süreç içerisinde çok sayıda ismin genel sekreterlik görevine getirileceği konuşulmuştu.

Başkan Soyer uzun süredir vekaleten yürütülen görev ile ilgili kararını verdi. Karcı ile yola devam kararı alan Soyer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na gönderilmek üzere görevlendirme yazısı yazdı. Bakanlığın onayının ardından Karcı, resmen belediyenin genel sekreteri olacak.