GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Mart 2020 Cumartesi 14:10

Soyer’den özel görüşme öncesi açıklama: Bugüne kadar konuşmamamızın sebebi…

Çeşme Projesi için baş başa görüşecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve Bakan Ersoy’un konuşacakları şimdiden merak ediliyor. Kentin hassasiyetle yaklaştığı proje için iki isim fikir alışverişinde bulunacak. Yapılacak zirveye değinen Başkan Soyer, “Dinleyeceğiz. Bugüne kadar konuşmamamızın sebebi de o! Dinlemeden bir şey söylemek doğru değil” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 Mart Pazartesi Günü bir araya gelecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğü’nün organizasyonuyla hayata geçecek proje için bilgilendirme yapmak amacıyla İzmir’e gelecek olan Bakan Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile Ticaret Odası’nda buluşacak.

ZİRVENİN YERİ NETLEŞTİ: SOYER VE ERSOY TİCARET ODASI’NDA BULUŞACAK
300’e yakın STK temsilcisi ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Bakan Ersoy daha sonra Başkan Soyer’le saat 16:00’da birebir görüşecek.

Proje için ilk olarak Bakan Ersoy’u dinleyeceği öğrenilen Başkan Soyer’in sonrasında izlenecek yol haritasıyla ilgili düşünce ve önerilerini sunacağı aktarıldı. Gerçekleşecek zirve için konuşan Soyer “Dinleyeceğiz. Bugüne kadar konuşmamamızın sebebi de o! Dinlemeden bir şey söylemek doğru değil” dedi

Öte yandan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, kendisine herhangi bir davet gelmediği için aynı gün ve saatte alternatif toplantı yapma kararı almıştı. 

- DAVET YOK DEMİŞTİ: ALTERNATİF TOPLANTI YAPACAK