GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
2 Kasım 2017 Perşembe 11:50

Skinny jean’lerle hangi ayakkabıları giymelisiniz?

Son yıllarda birçok insan tarafından sevilerek tercih edilen skinny jean, üste tam oturan dar kot pantolonlara verilen isimdir. Peki skinny jean’lerle hangi ayakkabıyı giyerseniz daha uygun olur? Bu sorunun cevabı tam aşağıda...

Son yıllarda birçok insan tarafından sevilerek tercih edilen skinny jean, üste tam oturan dar kot pantolonlara verilen isimdir. Bacakları tamamen saran skinny jean, daha ince ve uzun bir görüntü sağlar. Aynı zamanda esnek yapısıyla rahattır da. Hem şık hem spor tarza uygun kombinlerinizde kullanabilmeniz de skinny jean’lerin güzelliklerinden bir başkası! İster triko, tişört, salaş kazakla kombinleyip spor olun, isterseniz de gömlek ya da şık bluzlar giyip şık olun, tercih sizin. Peki skinny jean’lerle hangi ayakkabıyı giyersem daha uygun olur?
Skinny jeanlerle yaptığınız şık kombinlerin altına mutlaka topuklu ayakkabı giymeyi deneyin. Bacaklarınızı olduğunuzdan daha uzun ve daha ince gösterecek olan bu kombini favorilerinize ekleyeceğinizden eminiz. Skinny jeanlerle genelde tercih edilen topuklu ayakkabı modeli yaz aylarında stiletto olurken, kış aylarında stiletto’nun yerini, topuklu zarif botlar alıyor.

Spor ayakkabılar ve çizmeler

Renkli, yüksek tabanlı spor ayakkabılar, skinny jean’lerle spor kombinler oluşturuyor. Son yılların çok sevilen sokak modası, skinny jean ve spor ayakkabılar üzerine şekilleniyor. Skinny jean’leri bir de spor ayakkabılarla deneyin.
Yağmurların başlamasıyla ortaya çıkan çizmeleri, skinny jean’lerle kullanmak da çok kolay! Skinny jean’lerin dar paçasının kolaylıkla çizmelerin içinde kalıyor oluşu da iyi bir tercih sebebi. (hürriyet)