GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Haziran 2017 Pazartesi 09:35

Siyasilerden Göztepe'ye tebrik mesajları yağdı

TFF 1. Lig play-off final maçında Eskişehirspor'u penaltı atışları sonunda 3-2 mağlup eden Göztepe 14 yıl sonra Süper Lig'e döndü. Maçın bitmesinin ardından siyasilerden Göztepe'ye tebrik mesajları geldi.

EGEDESONSÖZ- Eskişehirspor'u final maçında geçerek uzun süren Süper Lig hasretine son veren Göztepe'ye siyasilerden destek mesajları yağdı.

Siyasilerin paylaştığı mesajlar:

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır: " İzmir'in kalbi Göztepe ile attı, SüperLig Sarı Kırmızılılara çok yakışacak. İzmir #GöztepeGeliyor dedi ve kupa geldi. Tebrikler Göztepe"

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit: "Göztepe Süper Ligde. İzmir'in bu gurur gecesinde İzmirli yol arkadaşlarım ile birlikte Göztepemizi yalnız bırakmadık. Teşekkürler Göztepe."

CHP İzmir Milletvekili  Mustafa Balbay: "Göz Göz Süper Lig de! Kutluyoruz..."

AK Parti  İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: "Göztepe'miz Süper Lig'de!..Tebrikler, Şampiyon Göztepe!"

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam: "Şampiyon göz göz Göztepe"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: "Gururumuz! Göz Göz' ümüz...Efsane geri döndü"

AK Parti  İzmir Milletvekili Nükhet Hotar: "İzmir'imizi süper ligde temsil edecek olan Göztepe ve yönetiminin başarılarının devamını diliyorum"

AK Parti  İzmir Milletvekili Atilla Kaya: "İzmir'in hasreti bitti. Şanlı Göztepe'miz tarihi sorumluluğunu yerine getirdi. Şampiyon Göztepe!Şükürler olsun! Efsanesin sen Göztepem! Efsanesin tarihinle Göztepe,Stadlara sığmıyorsun Göztepe, Süper Lig sana çok yakışıyor, Her zaman yanındayız Göztepe.."

AK Parti  İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: "Göztepemiz Süper Lig'de.İzmir'imize ve Göztepe camiasına Hayırlı Olsun"

AK Parti  İzmir Milletvekili Necip Kalkan: "Ve Göz - Göz Süper Lig'de İzmirimizi Temsil Edecek Tebrik Ediyorum. Başarıları Daim Olsun"

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan: "Süper Lige çıkan #Göztepe'yi kutluyor. Başarılar diliyorum"

AK Parti  İzmir İl Başkanı Bülent Delican: "Hasret bitti. İzmir süper ligde Göztepe süper ligde teşekürler Göztepe gururluyuz, mutluyuz."

CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse: "İzmir'in Gururu,teşekkürler sana"

Büyükşehir Belediye Meclisi  AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan: "Güzel İzmir'in hasreti sona erdi. Tebrikler Göztepe!"

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya: "Göztepemize Süper Ligde başarılar.Bu coşkuyu yaşatan tüm yöneticilere,teknik ekibe ve sahada ter döken tüm futbolculara yürekten teşekkürler"

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: "Şampiyonsun Şanlı Göztepe"

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: "Şampiyooonnnn Göztepem"

MHP İl Başkanı Necat Karataş: Yaşa Göztepe var ol Göztepe seninle gurur duyuyoruz. Şanlı Göztepe teşekkürler teşekkürler. Gözün aydın İzmir.

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural: Göz Göz Göztepe... Tebrikler...

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: HASRET BİTTİ!!! Bekle bizi Süper Lig İzmir'in şanlı Göztepe'si geliyor!!