GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
2 Ağustos 2024 Cuma 10:54

Sharon Stone, Bodrum'da kaza geçirdi

Sharon Stone, Global İkon Ödülü'nü almak için geldiği İstanbul'dan Bodrum'a geçti. Stone Bodrum'da kaldığı otelde yüzünü mermere çarptı ve gözü morardı.

Altın Küre’nin (Golden Globe) bu yıl ilk kez vereceği ‘Global İkon Ödülü’nü almak üzere İstanbul'a geldikten bir süre sonra Bodrum'a geçen Hollywood yıldızı Sharon Stone, burada kendisine ait sosyal medya hesabından kaldığı bir otelde yüzünü mermere çarptı. Gözü moraran yıldız, daha sonra kazayla ilgili açıklama yaptı.

 

'BANA KİMSE BİR ŞEY YAPMADI'

Stone, kazayla ilgili yaptığı açıklamada "Nasıl siyah bir göze sahip olduğumla ilgili endişeleriniz olduğunu biliyorum, açıklayayım. Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve birinde bir gece yarısı tuvaletimi yapmak için uyandım, nerede olduğumu bilmiyordum ve yüzümü mermere çarptım. Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Tatilimde de çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, (morarmış gözünü göstererek) daha iyiye gidiyor. Siz asıl mermeri görecektiniz! Beni önemsediğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı