GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
17 Kasım 2021 Çarşamba 09:37

Şeyma Subaşı aşka geldi!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişkilerine devam ediyor. Bir süredir Miami'de yaşayan Subaşı, sevgilisiyle dudak dudağa pozunu Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Olaylı ayrılıkları sonrası ilişkilerine ikinci şansı veren Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı ilişkisinin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Meedo için Miami'de yaşama kararı alan ve evleneceklerini açıklayan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın sevgilisini terk ettiği ve Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleştiği iddia edilmişti.

Sevgilisiyle birlikte verdiği pozları hesabından silmeyen sosyal medya fenomeni, konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapmamıştı. Tüm bu yaşananların ardından Subaşı, Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile olan bir pozunu paylaşıp kalp emojisi koyarak paylaşmıştı.

DAVETE KATILDILAR 

Böylelikle ayrılık iddialarını yalanlayan Şeyma Subaşı, haftalar sonra Meedo diye seslendiği sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir davete katıldı. Şık giyim tarzıyla dikkat çeken Subaşı, sevgilisiyle öpüştüğü anı Instagram hesabından paylaştı. Subaşı, kareye, "Hey sen" yazarak kalp emojisi koydu. Yayınladığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren 31 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın aşk pozuna kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum geldi.