GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Haziran 2022 Pazartesi 15:01

Sevenlerini korkutmuştu... Korcan Karar’dan iyi haber!

Diyabet nedeniyle bir ayağı kangren olan, ayak başparmağının kesilmesiyle bacağının kesilmesinden kurtulan ünlü televizyoncu, İzmirli gazeteci Korcan Karar, sevenlerine selam söyledi, “Gayet iyiyim. İnşallah daha iyi olacağım. Yakında sağlığıma kavuşmuş olarak aranızda olacağım” mesajı yolladı

EGEDESONSÖZ – Bir ayağı kangren olan ancak başarılı bir operasyonla sadece ayak başparmağının alınmasıyla bacağının kesilmesinden kurtulan ünlü televizyoncu, İzmirli gazeteci Korcan Karar, Egedesonsöz aracılığıyla sevenlerine selam gönderdi. Korcan Karar, ünlü gazeteci Uğur Dündar’ın köşe yazısı ile kendisinin yaşadıklarını öğrenen dostlarına, sevenlerine Egedesonsöz aracılığıyla mesaj gönderdi. Prof. Dr. Devrim Akseki, Prof. Dr. Serhan Sakarya, Doç. Dr. Levent Küçük ve Dr. Yılmaz Deniz’den oluşan ekibin başarılı operasyonuyla büyük tehlike atlatan Korcan Karar, gayet iyi olduğunu, yakında sağlığına kavuşmuş olarak yine sevenlerinin arasında olacağını müjdeledi.

BAŞKAN EKREM ORAN VE EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve eşi Nuriş Hanım’ın çok büyük desteğiyle, İzmir’de usta doktorların müdahalesine getirildiğini belirten Korcan Karar, “Sevgili dostum Ekrem Bey’e ve değerli eşine sonsuz teşekkürler ediyorum. Doktorlar, bir gün değil, birkaç saat daha gecikmiş olsaydık, ayağımın kesilmesini de önlemelerinin mümkün olamayacağını söylediler. Onların ısrarı ve yardımlarıyla ayağım kurtuldu. Şükranlarımı sunuyorum” dedi ve yaşadıklarını Egedesonsöz’e anlattı:

PANDEMİNE DİYABET OLMUŞUM, FARKINDA DEĞİLİM
“Uğur (Dündar) ağabeyimin yazdıkları, aslında her şeyi anlatıyor. Pandemi döneminde çok uzun süre hastanelere gidemedik. Hastaneler doğal olarak pandemiye hizmet veriyor. O süreçte bende diyabet başlamış. Gizli şeker, o kadar çok ilerlemiş ama ben bunun farkına varmadım. Hiçbir emare göstermedi. O süreçte şekerimin çok yüksek seyretmesinden dolayı sağ bacağımda üç damar tıkanmış. Damar tıkanıklığı, bir ayak parmağına vurdu. Onun fark edilmesiyle beni hemen hastaneye götürdüler. Çok değerli dört hocamızın sayesinde bacağımın komple kesilmesinden kurtuldum, sadece bir parmağım feda edildi. Bundan sonra çok dikkat etmem lazım. İlaçlarımı düzenli kullanmam, yaşam biçimimi yeni düzenlemeye uygun şekilde sürdürmem gerekecek. Bu konularda çok dikkatli olacağımdan hiçbir dostumun şüphesi olmasın. Ekrem Başkan’a da minnet borcum var. Ekrem Başkan ve sevgili eşi Nuriş Hanım sayesinde bu kadar çabuk davranıldı. Ekrem Başkan ve Belediyenin sağlık hizmetleri sayesinde ben hastaneye yetiştim. Birkaç saat daha geç kalsaymışız, daha farklı bir durumla karşı karşıya kalabilme ihtimalimizin olduğunu söyledi doktorlarım. Şimdi iyiyim, daha iyi olacağım. Yakın bir zamanda sağlığıma kavuşmuş olarak, yine sevenlerimin arasında olacağım.”