GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Ekim 2024 Çarşamba 23:18

Serhat Akın’dan ilk açıklama: Aşağılıkça bir itham

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu olan ve saldırıya uğrayan Serhat Akın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Serhat Akın, “Kumar iddiası aşağılıkça bir itham” dedi.

Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Serhat Akın uğradığı saldırı sonrasında hastaneye kaldırılmıştı. Serhat Akın sosyal medya hesabından ilk kez açıklama yaptı.

Kendisine ulaşan taraftarlara ve olay üzerinde çalışan herkese teşekkür eden Serhat Akın, “Sevginizi benden esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Öncelikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum başta İçişleri Bakanı’mız Ali Yerlikaya ve tüm ekibine, sayın valimiz Davut Gül’e, tüm ilçe belediye başkanlarımıza, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına eve tüm Polis Teşkilatına, faillerin bu kadar kısa sürede bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“SPOR CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI”
Spor camiasından birçok insanın yanına geldiğini ve aradığını söyleyen Serhat Akın şu sözlerle devam etti:

“Benim için çok zor bir süreç. Bu süreçte böyle duygular hissetmek ne kadar güzel anlatamam. Ziyarete gelen, arayan soran, cevap veremediğim kişilere buradan teşekkür etmek istiyorum. Spor camiasına, beni ziyarete gelen efsane başkanımız Aziz Yıldırım’a, Volkan Demirel’e, Tuncay Şanlı’ya ve Semih Şentürk, Fatih Terim, Ümit Davala, Hasan Şaş’a ve hatırlamakta zorlandığım herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

“BU İTHAM ÇOK AŞAĞILIKÇA”
Son olarak bu saldırının “kumar borcu” sebebiyle yapıldığı iddialarına cevap veren Serhat Akın şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Daha güçlü geleceğim. Kumar borcu gibi ithamlar çok aşağılıkça bir itham. Bu iftirayı atanları da vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Son sözüm Fenerbahçe sözüyle kimseye bir gönderme yapmadım. Bu sözler hiçbir mesaj göndermedim. Gelemeyenler için herhangi bir sözüm yok. Dargınlığım falan yok”