GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
23 Eylül 2024 Pazartesi 10:51

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e sert sözler!

Sahnede fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Metin Arolat (52) için dün Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlenmişti. Gözyaşlarına hakim olamayan Gülben Ergen hakkında Seren Serengil çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Kadıköy'de sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52) için dün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, oyuncu Barış Kılıç, Bekir Aksoy, Nilgün Belgün, Onur Büyüktopçu, modacı Hakan Akkaya, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

SEREN SERENGİL'DEN TEPKİ!

Yakın dostu Metin Arolat'ı son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğulan ve kendine hakim olamayan Ergen'e, araları açık olan Seren Serengil'den sert sözler geldi.

"ROL ÇALMA"

Gülben Ergen'in ağladığı videonun altına, "Allah'ım bunun her olaydan rol çalmaları. Sanki her gün görüşüyor, yakını gibi. Orada yapma bari ya!" yorumunda bulunan Seren Serengil'e sosyal medyadan eleştiri yağdı.

"GÜLBEN TRAVMASI VAR"

Serengil'in bu yorumu ile 'yetti artık' diyen sosyal medya kullanıcılarından; "Sus artık, biz bile ağladık. Kadın yakın dostu, şaka gibisin", "Her şeyden kendine pay çıkarmaya çalışma Seren", "Bu kadar nefret normal değil", "Seren'de Gülben travması var", "Saldırmak için yer aramayın" gibi yorumlar geldi.