GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Mart 2024 Salı 10:45

Selçuklular Ramazan'ın ilk gününde bir araya geldi

Selçuk Belediyesi Ramazan ayının ilk gününde iftar sofrası kurarak toplumsal dayanışma örneği gösterdi.

Selçuklu yurttaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofralarında buluşuyor. Ramazan’ın ilk gününde pazar yerinde kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar oruçlarını birlikte açtılar.

İftar öncesinde düzenlenen programda canlı tasavvuf müziği, Hacivat-Karagöz ve semazen gösterisi her yaştan Selçuklu tarafından ilgiyle izlendi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan'ın ilk gününde düzenlenen iftar öncesinde masaları tek tek gezerek genç, yaşlı, çocuk her yaştan Selçuklu ile selamlaştı.

İftar sofrasına katılan herkesin duygularına dokunarak, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Ramazan ayı barıştır, kardeşliktir, birlikteliktir. Ayrışmadan birleştiğimiz, birleştikçe dayanıştığımız sofralarımız bol ve bereketli olsun" dedi.

Selçuk Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar programları devam edecek. Selçuk’un köylerinde düzenlenecek olan iftar programları ile ilgili ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.