GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mayıs 2019 Çarşamba 15:38

Selçuk Belediyesi'nde 'tarım müdürlüğü' kuruldu!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından başkanın değiştiği her belediyede yeni atamalar ve değişiklikler gerçekleşirken Selçuk’ta flaş bir gelişme yaşandı. Tarıma büyük önem verilen, Küçük Menderes Havzası’nın ilçesinde belediye bünyesinde yeni bir müdürlük kuruldu. ‘Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’ adı altında hizmet verecek birim için konuşan Başkan Sengel, “Tarım bizim için çok kıymetli. Etkin ve işlevsel hale getirmek istedik. En kısa sürede atamayı yapacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir’de 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkan ve Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı olan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Filiz Ceritoğlu Sengel tarım çalışmalarına start verdi.

Belediye meclisinde gündeme gelen önerge doğrultusunda yapılan oylama sonucunda belediyede ‘Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’ kuruldu. Başkan Sengel ayrıca Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü ise kapatarak Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine aldı.

Yeni dönemde etkili bir tarım politikası için kolları sıvayan Sengel gelişmeyle ilgili bilgi verirken, “Tarım havzasındayız. Tarım bizim için çok kıymetli. Bunu daha etkin ve işlevsel hale getirmek istedik. Müdürümüz henüz belli değil. En kısa sürede görevlendirme yapacağız. Her şey çok güzel olacak” açıklamasını yaptı.