GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Ekim 2022 Pazar 14:25

Selami Şahin'den anlamlı hareket: Madencilerin ailelerine yardım edecek

Selami Şahin, Bursa’da sevenleriyle buluştu. Bartın’da meydana gelen maden faciası hakkında duygularını ifade eden Şahin, İstanbul’a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğini belirtti.

Selami Şahin, önceki akşam Bursa’da sevenleriyle buluştu. Dillere pelesenk olan şarkılarını söyleyen Selami Şahin, dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi.

Selami Şahin, daha sora ise Bartın’da hayatını kaybeden maden işçileri hakkında konuşma yaptı. Şahin, "Bartın’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

Allah kimseye dert keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. İnsan her an gidebilir. Bugün varız yarın yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah hepimize sıhhatli huzurlu ömürler versin yarabbim. Aileleri şimdi kim bilir içleri yanıyor.

Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul’a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır bence o ailelere. Eksik bırakmayalım onları" ifadelerini kullandı.