GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Ekim 2017 Pazar 14:45

Şehrin ortasında skandal görüntü: Alsancak açık hava tuvaleti!

İzmir Alsancak'ta Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Eshot Devlet Hastanesi durağının arkasındaki bölümde bulunan banka ATM'sinin yanındaki küçük alanın uzun süreden beri tuvalet olarak kullanılması kötü gorüntülerin oluşmasına neden oldu. Vatandaşlar konuya çözüm bulunmasını istedi.

EFE CAN TAN/EGEDESONSÖZ -İzmir Alsancak'ta Talatpaşa Caddesi üzerindeki bir banka ATM'sinin yanındaki işlek alanın tuvalet olarak kullanılması tepki çekti. Vatandaşlar etrafa yayılan kötü koku ve rahatsızlık veren görüntü için yetkililerden konuya çözüm bulunmasını istedi.

İzmir'de günde binlerce insanın geçtiği en işlek eğlence ve iş merkezlerinden Alsancak Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Eshot Devlet Hastanesi durağının arkasındaki banka ATM'si bitişiğinde bulunan bölüm adeta bir açık hava tuvaletine dönüştü. Gündüz vakti dahil etrafındakilere aldırmadan tuvalet ihtiyacını gideren kişiler yüzünden oluşan kötü koku ve rahatsızlık verici görüntüler vatandaşların tepkisini çekerken yetkililerden konuya çözüm bulunması istendi.