GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 13:52

Seçime 1 gün kala yine İzmir’e geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere 24 saat kala yeniden İzmir'e gelecek. 30 Mart günü kente gelecek olan Özel’in kesin olmayan programına göre adaylar ve il yönetimi ile bir araya gelmesi planlanıyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde üst üste toplantılar gerçekleştirilmeye devam edilirken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, Genel Başkanı Özgür Özel’i bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

22-24 Mart tarihlerinde 2 günlük program kapsamında İzmir’e gelen ve yoğun bir program ile çok sayıda miting gerçekleştiren Özel, seçime 24 saat kala 30 Mart Cumartesi günü yeniden İzmir'e gelecek.

ÖRGÜTLE BİR ARAYA  GELECEK
Kesin olmayan programa göre 29 Mart Cuma günü İzmir’e gelecek olan Özel'in memleketi Manisa’ya geçmesi bekleniyor. 30 Mart günü İzmir’e gelecek olan Özel’in partisinin adayları ve il örgütü ile bir araya gelmesi ve son talimatları vermesi planlanıyor. Özel’in sonrasında ise memleketine dönmesi ve Pazar günü Manisa’da oy kullanması bekleniyor.