GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
31 Ağustos 2017 Perşembe 19:30

Şarkıcı Ferhat Göçer geleneği bozmadı

 Şarkıcı Ferhat Göçer, son 6 yıldır olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yine İzmir'in Çeşme İlçesi'nde sahne alarak hayranlarını coşturdu.

 Şarkıcı Ferhat Göçer, son 6 yıldır olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yine İzmir'in Çeşme İlçesi'nde sahne alarak hayranlarını coşturdu.

Çiftlik Mahallesi'ndeki Dilaila Beach Club'ta yemekli olarak düzenlenen konser öncesinde tüm izleyicilere Türk bayrağı dağıtıldı. Pop müziğin sevilen seslerinden Ferhat Göçer, konserine nostaljik şarkılarla başladı. Göçer, saatler ilerledikçe hareketli şarkılarıyla beach club'ı dolduran yaklaşık bin hayranını coşturdu. Göçer, masaların arasında oynayarak şarkılara eşlik eden hayranlarını sahnenin önüne davet edip, rahat rahat eğlenmelerini istedi. Ancak, hayranları sahnenin önünde oynamak yerine üzerine çıkınca Göçer, "Sahne çökebilir" diye uyarıp, bazılarından aşağıya inmesini istedi. Ancak, buna rağmen bir süre sahnede oynayan hayranları daha sonra Göçer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 2 saat sahnede kalan Göçer, konserini İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile tamamladı.

Dilaila Beach Club Genel Müdürü Pırıl Öncel Çandarlı konserin sonunda yaptığı konuşmada, "Nasip olursa 2018'de de, geleneksel hale gelen Ferhat Göçer konserleri devam edecek. Sözünü aldım. Artık biz bir aile olduk" dedi.