GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Haziran 2016 Salı 12:12

Saadet Öğretmen anlattı, Türkiye ağladı!

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşanan cinsel istismarın sanığı eski okul müdürü 102 yılla yargılandığı davada tutuklanırken, karar öncesi canlı yayına çıkan ve verdiği onur mücadelesiyle ülkenin gönlünde taht kuran Saadet Öğretmen ağladı, Türkiye’yi ağlattı!

Verdiği onur mücadelesiyle iğrenç olayın aydınlatılmasına büyük katkı koyan Saadet öğretmen tutuklama kararı öncesi canlı yayında süreci gözyaşlarıyla anlattı.

Olayın peşini bırakmayarak mücadelesiyle tüm ülkenin gönlünde taht kuran Saadet Öğretmen’in CNN Türk yayınındaki sözleri herkesi duygulandırdı.

İŞTE O ANLAR
 

"SONUÇ ÖNEMLİ"
Saadet Öğretmen duruşma sonrası ise mutluluğunu gözyaşları içinde dile getirdi. Saadet Özcan "Benim için asıl sonuç önemli. Tutuklama kararı için çocuklar adına çok mutluyum. Çünkü tahliye edildiği gün çocukların özgürlükleri elinden gitmişti. Çocuklar günlerce beni arayıp, 'Öğretmenim ya gelirse, ya gelirse' dediler. Ben de onlara 'Sizi uydudan izliyorlar. Sizi koruyorlar' dedim. Kendilerini güvende hissetmeleri için uğraştım. Ama bugün gerçekten güvendeler, bunu biliyorum" dedi. (CNN Türk, dha)