GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Ekim 2018 Perşembe 13:14

Pınar Karşıyaka başa döndü

Basketbolda sezona Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde aldığı 2 yenilgiyle başladıktan sonra FIBA Europe Cup ve ligde üst üste 2 galibiyet alarak çıkışa geçen Pınar Karşıyaka, Avrupa'da evinde Donar Groningen önünde acı bir fren yaptı. Kupanın son yarı finalistlerinden olan Hollandalı rakibine taraftarı önünde 69-64 yenilerek hem liderlik fırsatını tepen hem de kritik iç saha mağlubiyetiyle gruptan çıkma yarışında yara alan Kaf-Kaf'ta bazı oyuncuların performansı tepki çekti.
Karşıyaka'da taraftarlar da maçın ardından mağlubiyete tepki gösterdi. Lig ve Avrupa'da bu sezon iç sahada kalesi olan Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynadığı 2 maçı da kaybeden Kaf-Kaf'ta bazı taraftarlar Antrenör Özhan Çıvgın'ı istifaya davet etti.

Karşıyaka, ligde pazar günü evinde Afyon Belediyespor'u konuk ederek taraftarının gönlünü almaya çalışacak. Yeşil-kırmızılı ekip, Europe Cup'ta ise sonraki maçında 31 Ekim'de ilk 2 haftada henüz galibiyeti bulunmayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.  (DHA)