GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Mart 2022 Cumartesi 13:50

Özer’den kongre mesajı: Hiçbir adayı desteklemiyorum!

Geçmiş dönemde Bayraklı Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Kerim Özer, hakkında çıkan kongre iddialarına yönelik açıklamalarda bulunarak hiçbir adayı desteklemediğinin altını çizdi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan ESHOT'ta Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Kerim Özer, hakkında çıkan Bayraklı kongresi iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Geçmiş dönemdeki belediye başkanlığı seçimlerinde Bayraklı Belediye Başkanlığında aday adayı olmasıyla tanınan Özer, paylaşımında hiçbir adayı desteklemediğinin altını çizdi. 

Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar; öncelikle hepinize iyi haftasonları diliyorum. Bir süredir, 13 Mart'ta gerçekleşecek Bayraklı İlçe Kongresi sebebiyle gelen telefonlar, destek talepleri ve haricen aldığım duyumlar neticesinde açıklama yapma gereği hissettim.

Ben İzmir Büyükşehir Belediyesi çatısı altında, bürokrasi kanadında, halkımıza hizmet etmeye odaklanmış durumdayım. Vatandaşımızın talepleri doğrultusunda, sıkıntılara çözümler üretme gayreti içerisindeyim.

Bahsettiğim konular dışında bir gündemim olmamakla birlikte, kongre sürecine herhangi bir müdahilim ve bir adayı desteklemem söz konusu değildir. Tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum."