GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Temmuz 2017 Cuma 21:32

Otopsi raporunda korkunç gerçek ortaya çıktı!

Sakarya'da tecavüz edildikten sonra 10 aylık bebeği ile birlikte öldürülen Suriyeli  Mefta Emani Arrahman'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Otopsi raporuna göre Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı.

Sakarya'da tecavüz edildikten sonra 10 aylık bebeği ile birlikte öldürülen Suriyeli  Mefta Emani Arrahman'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Ayrıca Suriyeli anne ve bebeğini öldüren caniler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Zanlıların adliyeden çıkarılıp cezaevine gönderilmeleri sırasında arbede yaşandı. Adliye önünde toplanan öfkeli kalabalık zanlıları taşıyan zırhlı araca saldırdı. Yumruklarla araca vuran kalabalığı polis güçlükle durdurdu.

Otopsiden kan dondurucu detaylar çıktı. Otopsi raporuna göre Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı. Ayrıca boğazında sıkmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduğu ve iç organlarında da tahribatın olduğu belirlendi. 9 aylık hamile olan kadının karnında da sopa izleri tespit edildi. Kadının karnındaki çocuğun bu darbeler sırasında öldüğü değerlendiriliyor. Arrahman'ın 10 aylık bebeğinin ise ağzı ve burnu kapatılmak suretiyle boğularak öldürüldüğü tespit edildi.  

Arrahman'ın ve bebeğinin cenazelerini babası teslim aldı. Cenazenin Sakarya'da kılınacak namazdan sonra İdlib'e götürüleceği ve orada defnedileceği öğrendildi.

2 CANİ TUTUKLANDI
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, Suriyeli anne ile  bebeğinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, Birlik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda Suriyeli  hamile kadın Emani Al-Rahmun (20) ile 10 aylık erkek bebeği Halaf Al-Rahmun'un  ölü bulunmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan  sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin  emniyetteki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler B.K. ve C.B, geniş güvenlik  önlemleri altında Kaynarca Adliyesi'ne getirildi.

Şüpheliler, savcılık sorgularının ardından sevk edildikleri Sulh Ceza  Hakimliği'nce tutuklandı.