GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Ocak 2016 Cumartesi 11:41

Otomobile kurşun yağmurunda para alışverişi kamerada!

İzmir’de otomobil ve motosiklet satan firmanın genel müdürü 40 yaşındaki T.T.'nin de içinde bulunduğu otomobiline ateş edilmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi Bostanlı semtinde geçen 28 Aralık'ta meydana gelen olayda, otomobil ve motosiklet satışı yapan firmanın genel müdürü T.T.'nin de içinde bulunduğu sırada otomobiline, kimliği belirsiz bir kişi tabancayla kurşun yağdırdı. Olayda otomobilin sol ön ve arka kapısına toplam 4 mermi isabet ederken, T.T. yaralanmadı, şüpheli ise kaçtı.

Saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis, T.T.'nin yıllık yaklaşık 1 milyon TL ticari ilişkisi bulunan ve son günlerde anlaşmazlığa düştüğü 31 yaşındaki A.O. ile 37 yaşındaki H.K.'nın olaya karıştıklarını tespit etti. Operasyon düzenleyen polis iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen A.O., adam öldürmeye teşebbüs suçundan, H.K. ise azmettirmekten tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Azmettirici olduğu ileri sürülen H.K. ile tetikçi olduğu belirtilen A.O.'nun olaydan önce buluştukları, bir süre sohbet edip para alışverişi yaptıkları ve zanlının olay yerinden kaçtığı ana ilişkilin görüntülerinin çevredeki işyeri tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. (dha)