GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
6 Haziran 2017 Salı 10:34

Onun adı 'Göztepe': Kupayı eve istiyor!

Konak Belediyesi Meclis Üyesi Rıdvan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımda Göztepe ismini verdiği oğlunun ağzından, “Oğlum kupayı evimize istiyor. Kupa benim, şampiyon benim diyor’ dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Göztepe’nin Eskişehirspor’u penaltı atışlarıyla yenerek Süper Lig biletini kaptığı Play-Off finalinin ardından İzmir sevince boğuldu.

İzmir temsilcileri uzun yıllardır Süper Lig’de yer almazken, kentin köklü kulübü Göztepe 14 yıllık hasretini böylece noktaladı.

Şampiyonluk kentin dört bir yanında coşkuyla kutlanırken, İzmir’de 2012 yılında yaşanan ve ‘Göztepe aşkı sınır tanımıyor’ dedirten gelişmenin etkileri hissedildi.

OĞLUNA GÖZTEPE ADINI VERMİŞTİ!
O dönem İzmir Göztepe Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten şimdi ise Konak Belediyesi’nin, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) meclis üyeliğinde bulunan Rıdvan Tekin, Göztepe’nin kuruşu tarihi olan 14 Haziran’da dünyaya gelen oğluna Göztepe ismini vermişti. Fanatik Göztepe taraftarı olan Tekin doğumun olduğu dönemde, “Doğumu gerçekleştiren doktor bir ay öncesinden bize '14-16 Haziran'da doğumu yaparız' dedi. Ben de 14 Haziran'da gerçekleşmesi konusunda ısrar ettim. Doktor, 'evlilik yıldönümü veya doğum gününüz herhalde' şeklinde bir soru sorunca bombayı patlattım. 'Hayır, Göztepe'nin kuruluş yıldönümü' deyince doktor şaşkınlığını gözleyemedi” açıklamasını yapmıştı.

KUPAYI EVİMİZE İSTİYOR!
Oğlunun kimlikteki adını ‘Göztepe Derin Tekin’ olarak yazdıran Tekin’in şampiyonluk sonrasında kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşım takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Tekin, Göztepe’nin şampiyonluk kupası için oğlunun ağzından yaptığı paylaşımda, ‘Oğlum kupayı evimize istiyor. Kupa benim, şampiyon benim diyor’ dedi.

Tekin ayrıca Konak Belediyesi’nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında Başkan Pekdaş’tan özel bir tebrik aldı.