GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Şubat 2016 Cuma 08:25

Ödemiş'e Kemalpaşa ziyareti

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, belediye meclis üyeleri ve Kemalpaşa Ak Parti ilçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i abi gibi gördüklerini ifade eden Başkan Arif Uğurlu; “Mahmut Başkanımız İzmir’deki tüm Ak Partili Belediye Başkanlarının abisidir” dedi.

24 Şubat Çarşamba akşam saatlerinde yağmurlu hava nedeniyle Kemalpaşa’da meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vidanjör şoförünün cenaze törenine katılan Başkan Arif Uğurlu ve meclis üyeleri Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e ziyarette bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Mahmut Badem; “Öncelikle yaşanan kazada hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar. Bizler Ak Partili Belediye Başkanları olarak hep bir aradayız. Kemalpaşa Belediye Başkanımız başarılı bir belediyecilik sergiliyor. Tüm çalışma arkadaşlarını ve ekibini kutluyorum” dedi.