GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Mart 2018 Cumartesi 17:58

O video için vekil Bayır'dan yeni karar!

CHP’li Bayır, Lider Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında teknolojinin azizliğine uğramasının ardından kendisine istifasını sunan basın danışmanı Fırat Toprak’ın dilekçesini işleme koymadı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın, partisinin grup toplantısını izlediği sırada yaptığı canlı yayın basın danışmanının istifasını getirdi.

Bayır, Facebook’ta 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark etmeyince, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer parti üyelerini şekilden şekle soktu.

Dakikalarca devam eden yayın izleyenleri güldürürken Bayır, durumu fark edince canlı yayını apar topar kaldırdı.

Gelişmeler kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Görüntülerin magazinsel yönü dışında bir basın emekçisinin işinden olması ise bazı çevrelerde üzüntü yarattı.

VEKİL BAYIR İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
Vekil Bayır, “Bu kadar basit bir kazadan dolayı onun istifasını alıp da ekmeğiyle oynar mıyım?” dedi ve gelen yoğun mesajlar karşısında bir açıklama yaptı. Bayır sosyal medya hesabından, “Değerli yol arkadaşlarım sevgili gençler, bu gece çok sayıda mesaj atarak Fırat kardeşinizin danışmanlık istifasını kabul etmememi rica etmişsiniz. Öncelikle şunu bilmelisiniz 3 yıldır birlikte çalıştığımız sizin arkadaşınız benim evladım kardeşim bir hata yapabilir, hepimiz yapabiliriz ama bunun sonucu benim gibi örgüt Çapacısı ve 40 yıldır yanında yüzlerce çalışanı olan biri olarak onun ekmeği ve emeği ile oynamayacağımı bilmeniz ve beni tanımanız gerekir. Nokta. Artık gönlünüz rahat olsun beni mesajlarınızla boğmayın nede olsa yoruluyorum. Bu saatte Mardin’den döndüm evime giriyorum.Gençler siz bu partinin geleceğisiniz sizleri seviyorum” dedi.