GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Şubat 2019 Pazartesi 08:22

O partinin İzmir İl Başkanı bağımsız aday oldu!

Kadın Partisi İzmir İl Başkanı Denizaslanı, Tire Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday oldu. Denizaslanı, “Seçileceğime kesin gözüyle bakıyorum. Ben Tire’nin Belediye Başkanı olacağım. Benim buradaki başarım çoban ateşi yakmak olacak. Harika projelerimle Tire’nin rengini değiştirmek üzere bu görevi istiyorum” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Kadın Partisi İzmir İl Başkanı Emel Gündüz Denizaslanı, 31 Mart yerel seçimleri için Tire’den bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. 32 yıldır aktif siyasette mücadele verdiğini aktaran Denizaslanı Tireli doğumlu olması sebebiyle ilçeye belediye başkanı sıfatıyla hizmet sunmak istediğini söyledi.

TİRE’NİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
“Kadın Partisi’nin adayı değilim ama Kadın Partili kimliğim devam ediyor” diyen Denizaslanı iddialı konuştu. Denizaslanı, “Seçileceğime kesin gözüyle bakıyorum. 32 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Pek çok insanın umutsuz diye baktığı bir noktada olduğumu biliyorum. Atatürk de engelleri aşmasaydı şu an bu konuşmayı yapıyor olmayacaktık. Aynı şekilde Fatih Sultan Mehmet’e de ‘deden İstanbul’u alamadı’ dediler ama o bir devir kapattı ve İstanbul’u aldı. Bu adaylığımın Türkiye’ye bir mesaj vereceğine inanıyorum. Biz seçimi alacağız. Biz Tire’yi alacağız. Ben Tire’nin Belediye Başkanı olacağım” dedi.

ÇOBAN ATEŞİ YAKACAĞIM!
Başarılı bir sonuç elde edeceğini vurgulayan Denizaslanı, “Seçilmem kadınlara ve toplumun pek çok kesimine örnek olacak. Anadolu’da hep siyasetin sıkışık olduğu dönemde çoban ateşi yakmaktan bahsederler. Benim buradaki başarım çoban ateşi yakmak olacak. İki uçlu siyasetin arasına sıkıştırılıp kerhen, vaatle oy veren insanlar benimle özgürce bir üçüncü kapı bulacaklar. Aldığım tepkiler bu yönde. Süreç benim için çok güzel gelişiyor” açıklamasını yaptı.

TİRE’NİN RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BU GÖREVİ İSTİYORUM
Denizaslanı ayrıca, “Örgütlü mücadele etmek güzel, kolay ama kişilerin donanımları projeleri en az örgüt kadar önemli. Örgütü arkasına dayayıp projesi, ufku olmayan ama genel merkezler gösterdi diye aday olan insanları çok gördük.  Her seferinde bir hazin sonuç yaşandı. Ben örgütlü değilim ama harika projelerimle Tire’nin rengini değiştirmek üzere bu görevi istiyorum” ifadelerini kullandı.