GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Haziran 2016 Cuma 14:34

O ilçede ‘iyilik hareketine’ darbe: Yaktılar!

Çiğli’de ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için kurulan giysi askıları kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Belediye Başkanı Arslan’dan sert tepki ve manidar bir açıklama geldi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ -  Çiğli Belediyesi’nin Kasaplar Meydanı’na kurduğu ‘İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as’, askı panosu kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Belediyenin geçtiğimiz aylarda yardımlaşmayı teşvik etmek için başlattığı iyilik hareketinin zarar görmesine vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi.

Kullanılmayan temiz kıyafetlerin ihtiyacı olanlar tarafından alınması amacıyla hayata geçirilen projede askıların yakılması sonrasında Belediye Başkanı Hasan Arslan’dan manidar bir açıklama geldi.



KİMSENİN GÜNAHINI ALMAK İSTEMEM AMA…

Arslan geçtiğimiz günlerde AK Parti Grubu ve belediye arasında denetim raporu ve ortaklık iddiası üzerinden yaşanan tartışmaya atıfta bulunarak, “Çalışmalarımızdan rahatsız olanlar yapmıştır. Ben şu ya da bu demiyorum, kimsenin günahını almak istemem ama bu uygulamanın kime ne zararı olur? Geçen günkü olayda 5 buçuk milyon harcama yapmışız, ‘10 milyon zarar var’ diyorlar. Bunlar salıyorlar bir takım şeyler yapıyorlar. Bu tip insanlar yok mu? Böyle insanlar gidip orayı yakmıştır.  Hoşuna gitmeyen birileri yapmıştır. Olayın üstünde çalışıyoruz. Failleri karakol yakında açığa çıkaracaktır. Kimin yaptığı belli olacak” dedi.