GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ocak 2023 Çarşamba 17:46

O eyleme CHP'den disiplin soruşturması!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Özcan, Bayraklı'da açılış töreninde yaşanan olaylarla ilgili olarak eyleme katılan partililer hakkında disiplin süreci başlattıklarını duyurdu.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz pazar günü Bayraklı'da katıldığı programa Çiğli Belediyesi'ne bağlı ÇİBEL A.Ş. çalışanı işçilerin protestosu damga vurmuştu. Protesto esnasında ise arbede yaşanmıştı.

Olayın ardından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Korkmaz, Genel Merkez'de Kılıçdaroğlu ile biraraya geldi.

Yapılan görüşme ile ilgili olarak İlçe Başkanı Korkmaz, gösteride yer alan parti üyeleri ile ilgili olarak disiplin süreci başlatacaklarını söyledi.

Korkmaz'ın açıklaması şöyle:

Dün Ankara’da Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmede üzüntülerimizi dile getirdim ve yürüteceğimiz süreç ile ilgili bilgi verdim.

Çiğli İlçe Örgütü olarak o gün alanda bulunan ve olaylara karışan parti üyeleri ile ilgili disiplin sürecini başlattık. İncelemelerimiz ve disiplin süreci ile ilgili detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha Bayraklılı depremzedelere de üzüntülerimizi iletiyoruz, her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.