GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Nisan 2016 Perşembe 11:52

Nusaybin’den İzmir'e ve Manisa'ya acı haber!

PKK’lı teröristlere karşı yürütülen operasyonda Uzman Onbaşı Bayraktar’ın ardından bugün de Emniyet Amiri Özel Harekat Polisi Doğan Sakarya şehit düştü. İzmir'den geçici görevle Mardin'e giden şehidin Salihli'deki baba ocağında yas var!
EGEDESONSÖZ – Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen terör operasyonundan İzmir’in Menderes ilçesine 2 hafta içinde 2.acı haber geldi.

PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı bombayı patlatması sonucu 21 Mart’ta şehit düşen Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar’ın ardından bu kez de açılan ateş sonucu yaralanan Emniyet Amiri Özel Harekat Polisi Doğan Sakarya kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Evli ve 3 çocuk babası olan şehit polis Doğan Sakarya'nın, İzmir Emniyet Müdürlüğü'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak Menderes'te görev yaptığı ve bir süre önce geçici görevle Mardin'e gittiği öğrenildi.

Aslen Manisa Salihlili olan şehidin Şehidin Yörük Mahallesi Nurettin Ersoy Caddesi'ndeki babaevini ziyaret eden Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, şehadet haberini aileyle paylaştı. Şehidin babası Mehmet Sakarya ve annesi Fatma Sakarya acı haberle gözyaşlarına boğuldu.



Şehidin babaevi ile bulunduğu sokağa Türk Bayrağı asıldı. Haberi duyan şehitin yakınları da baba evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.