GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Eylül 2022 Perşembe 20:36

Nazilli'nin efsane kaymakamı kansere yenik düştü!

2006-2011 yılları arasında Nazilli'de Kaymakamlık yapan, son olarak Muğla Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Caner Yıldız, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı

EGEDESONSÖZ - Nazilli'de 6 yıl Kaymakamlık yapan, yaptığı hizmetler ve halkın sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmasıyla gönüllerde taht kuran Caner Yıldız vefat etti. Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Yıldız, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

NAZİLLİ'DE ÇOK SEVİLEN BİR KAYMAKAMDI
Nazilli'deki görevini tamamladıktan sonra vatandaşlardan ayrılırken çok duygusal anlar yaşayan ve ilçede unutulmayan kaymakamlar arasında yer alan Caner Yıldız, daha sonra Samsun'un Çarşamba ilçesi ile Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaymakamlık yaptı. Son olarak Muğla Vali Yardımcısı olarak görevde bulunan Caner Yıldız, 14 yıldır mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü ciddi bir ameliyat daha geçiren Yıldız'ın bir süredir yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Caner Yıldız'ın vefatı, sevenlerini, Muğlalıları ve Nazillili hemşehrilerini yasa boğdu. 64 yaşında yaşamını yitiren Caner Yıldız'ın cenazesinin yarın Bodrum Güvercinlik Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Yıldız'ın kızı Serra Yıldız, babasının vefat ettiği haberini sosyal medya hesabından, "Canım babam Caner Yıldız'ı kaybettik. Cenazesi yarın Bodrum Güvercinlik Mahallesi camisinden kılınacak ikindi namazından sonra Milas Şehir Mezarlığına defnedilecektir." sözleriyle paylaştı.