GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Temmuz 2022 Çarşamba 09:45

Nasır'dan 15 Temmuz mesajı: O gece demokrasi zaferine imza atıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

15 Temmuz gecesi halkın iradesinin bir demokrasi zaferine imza attığını belirten Necip Nasır şunları söyledi: “Bir imparatorluğun küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyeti, binlerce yıllık medeniyet birikimi ve devlet geleneği olan, gücünü halkından ve özgürlük ruhundan alan köklü bir geçmişe sahiptir. Bu güçten ilham alarak 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişimi karşısında halkımız meydanlara inerek, namluların, uçakların ve tankların önüne göğsünü siper edip ülkenin bütünlüğüne sahip çıkmış ve 15 Temmuz gecesi bir demokrasi zaferine imza atmıştır. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, milletin iradesiyle, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için emperyalistlerin ve yerli işbirlikçilerinin oyunlarını bozarak aydınlık yarınlar hedefinde yol almaya devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyeti; bayrağı, vatanı, devlet ve milletiyle bir bütündür, hiçbir güç bunu değiştiremeyecektir. Dün olduğu gibi bugün de canı pahasına vatanını ve milletini savunan, bu uğurda hayatını kaybeden şehitleri saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”