GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ocak 2022 Perşembe 09:33

Narlıdere'de sokaklar kadınlara emanet

Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, park ve sokakları kadınlara emanet etti. Narlıdere sınırları içerisindeki park ve sokakların temizliğinden sorumlu 28 kadın, her gün  adım adım gezerek sokakları, caddeleri  ve parkları titizlikle temizliyor.

Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bünyesindeki kadın personeller, ellerindeki süpürgelerle sokakları temizliyor. Park ve kaldırımlar başta olmak üzere tüm kamusal alanların temizliğinden sorumlu olan 28 kadın personel, görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Kadınlara en büyük desteği ise Narlıdere halkı veriyor.

‘HALK DESTEK VERİYOR’

Kadınlara istihdam sağlamak için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kadınların çalışma hayatının içerisinde yer almasını istiyoruz. Belediyemizde buna çok özen gösteriyoruz. Sokakların temizliğini, kadınlarımıza emanet ettik. Onlar da bu emanete en güzel şekilde sahip çıkıyor. Narlıdereliler, kadın temizlik personlellerimize olumlu reaksiyon gösterdi. Narlıderemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.