GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Kasım 2023 Çarşamba 14:02

Nalbantoğlu sokak röportajında... Vekil olduğuma inandı mı acaba?

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Sokak Kedisi isimli kanalda sokak röportajına çıktı. Sokak Kedisi’nin muhabiri olan Ebru Uzun Oruç, vekili tanımayınca ortaya gülümseten detaylar çıktı. Nalbantoğlu gülümseten anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşırken, “Vekil olduğuma inandı mı acaba” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Sosyal medyada Sokak Kedisi olarak da bilinen Gazeteci Ebru Uzun Oruç, sokak röportajlarına İzmir’de devam etti.

Mikrofonuyla beraber kente dair olan süreci sokakta vatandaşlara sordu.

İzmir’in en işlek caddelerinden biri olan Alsancak’taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde röportajına devam eden Oruç, yolda CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile karşılaştı. Nalbantoğlu’nun milletvekili olduğunu bilmeyen Oruç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in performansını sordu. Nalbantoğlu, Başkan Soyer’in performansına 10 üzerinden 9 puan verdiğini belirterek en güzel icraatinin Buca Metrosu olduğunu söyledi.

'VEKİL OLDUĞUMA İNANDI MI ACABA?'
Röportajın devamında milletvekili olduğunu belirten Nalbantoğklu, gülümseten anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Nalbantoğlu paylaşımında, “Vekil olduğuma inandı mı acaba :) Gerçi ne olduğunun önemi yok bu şehirde… Olmamalı zaten. Değerlerinden ödün vermeden dik durabiliyorsan, sokaklara inip meydanlarına çıkabiliyorsan, dokusuna işlemiş özgürlüğü çekebiliyorsan içine İzmirlisin. İzmir gibisin… Bu da yeter…” ifadelerini kullandı.

O anlar kameralara böyle yansıdı: