GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 22:38

Mustafa Denizli’nin kızı CHP’nin Çeşme adayı oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bugün gerçekleştirilen MYK ve PM toplantıları sonrası 31 Mart yerel seçimleri için İzmir adayları belli oldu. Buna göre CHP’nin Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli oldu.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Parti Melisi’nin aldığı karar sonrası İzmir’de ilçe belediye başkanları da belli oldu. Gerçekleştirilen yoğun çalışmalar sonrası ise Karaburun Belediye Başkanlığı için CHP’nin adayı da açıklandı.

Mevcut Belediye Başkanı Ekrem Oran’ı aday göstermeme kararı alan CHP Genel Merkezi, dikkat çekici bir karar verdi.

Aday adaylığı sürecinde Urla Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosya alan Lal Denizli, PM kararı sonrası Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı gösterildi.

LÂL DENİZLİ KİMDİR?
Lâl Denizli, 32 yaşında siyasete atılarak İzmir'in Urla Belediyesi için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) belediye başkan aday adayı oldu. Bu, Denizli'nin 1999 yılında sadece 7 yaşındayken CHP kampanyasında yer almasıyla başladı. O dönem, iş adamı Adnan Polat'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için seçim otobüsünde kampanya maskotluğu yapmıştı.

Mustafa Denizli'nin kızı olan Lâl Denizli, 1999'da Polat'ın kampanyasında, mitinglerde "Var mısın? Var mısın?" şarkısını söyleyerek destek vermişti. Polat, onu o dönemde kampanyasının maskotu olarak tanımlamıştı.