GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
30 Ocak 2024 Salı 11:56

Mustafa Denizli, kızı Lal’ın adaylığı için konuştu: Kente çok şey katacak!

Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli, kızı Lal Denizli’nin CHP’den Çeşme belediye başkan adayı gösterilmesi ile ilgili konuştu. Denizli açıklamasında “Lal, pırlanta gibi kalbi olan bir genç kız. Seçildiği takdirde Çeşme için, İzmir için, ülkesi için çok güzel şeyler yapacaktır” dedi.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri için İzmir adaylarını belirleyen CHP’de Çeşme sürprizi yaşandı.

Altay’ın efsane futbolcusu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta şampiyonluklar yaşayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, kızı Lal Denizli’nin CHP listelerinden Çeşme’ye belediye başkan adayı oldu.

Mustafa Denizli konuyla ilgili olarak ilk kez Egedesonsöz’e konuştu. Lal Denizli’nin Urla’dan aday olması beklenirken, Çeşme’den aday gösterilmesi CHP tabanında tartışılırken, Mustafa Denizli , kızıyla ilgili duygularını şöyle dile getirdi:

“Hayırlı olsun. Lal, pırlanta gibi kalbi olan bir genç kız. Seçildiği takdirde Çeşme için, İzmir için, ülkesi için çok güzel şeyler yapacaktır. Babasının doğup büyüdüğü şehirde kızım Lal’in aday olması beni tabii ki gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum. Seçimi kazandığı takdirde Çeşme’ye ve İzmir’e çok şey katacaktır”