GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
13 Mart 2022 Pazar 18:37

Mustafa Denizli Stadı Galatasaray'ı ağırladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29'uncu haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah İzmir'de yaptığı antrenmanla devam etti.

Altay'ın Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki antrenman, ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra tam sahada taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman bir kalede gerçekleştirilen duran top, diğer kaledeki şut çalışmasıyla sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekip, öğleden sonra İzmir'den uçakla İstanbul'a hareket etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray ailesi olarak, Avrupa'da namağlup olarak ilerlediğimiz önemli virajda, yaşadığımız tüm olumsuzluklar karşısında bizlere tesislerini açan Göztepe Kulübüne, taraftarlarına ve değerli başkanı Mehmet Sepil'e; yine statlarında bizi ağırlayan Altay Kulübü camiasına ve değerli başkanı Özgür Ekmekçioğlu'na; davetlerini esirgemeyen Altınordu Futbol Kulübü ve değerli Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'ye canıgönülden teşekkür ediyoruz." denildi.

İzmir kulüplerinin, Galatasaray'ın Avrupa mücadelesini Türk futbolu açısından öncelik gördüğü vurgulanan açıklamada, "Bizler de 'İyilik bulaşıcıdır, centilmenlik iyileştirir.' diyoruz. İzmir kulüplerinin bu olgun tavrının tüm futbol iklimine yayılmasını diliyoruz. Bu vesileyle, 17 Mart Perşembe günü çıkacağımız Barcelona karşılaşmasında kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bir kez daha tekrarlamak isteriz." ifadeleri kullanıldı. (DHA - AA)