GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2021 Cumartesi 13:56

Muıharrem İnce, İzmir'e geliyor

Memleket Hareketi'nin partileşmesi sonrası partinin İzmir İl Binası'nın açılışa Muharrem İnce'nin de geleceğini belirten Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce 5 Haziran'da İzmir İl Binamızın resmi açılışını bizzat gerçekleştirecek" dedi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ile yollarını ayıran, 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, kurmayları ile birlikte partileşme için İçişleri Bakanlığı'na dilekçesini vermişti.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında İzmir Mitingi’nde yüz binlerce vatandaşın Gündoğdu Meydanı’nda toplanmasını sağlayan Muharrem İnce’nin, İzmir'e ayrı önem verdiği kulislerde konuşulurken, İnce'nin İzmir'e geleceği tarih ise netlik kazandı.

Partileşme sürecini tamamlayan Memleket Partisi'nde gözler İnce'nin şehir turlarına çevrilirken, Memleket Partisi İzmir Başkanı Cüneyt Oğuz, İnce'nin İzmir'e geleceği tarihi gazetemize açıkladı.

AÇILIŞI MUHARREM İNCE BİZZAT GERÇEKLEŞTİRECEK
Muharrem İnce'nin İzmir'e 5 Haziran tarihinde geleceğini belirten Oğuz, "Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce 5 Haziran'da İzmir İl Binamızın resmi açılışını bizzat gerçekleştirecek. Şu anlık program  tam olarak netleşmiş değil. İleriki günlerde programımız netleştikçe, ülkemizin de içinde bulunduğu salgını da göz önüne alarak pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştireceğimiz il binamızın açılış programını basın mensupları ve İzmirliler ile paylaşacağız" diye konuştu.