GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Haziran 2021 Pazar 15:51

Mordoğan'da açılışa hazırlanan tesise saldırı: Ağaçları kesip duşları parçaladılar!

İzmir'in tatil beldelerinden Mordoğan'da Karaburun Belediyesi tarafından işletmeye hazırlanan Manal Koyu tesisi, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Karşılaştığımız acı tablo yüzünden içimiz kan ağlıyor, yüreğimiz kanıyor. Bu ahlaksızlığı, bu hainliği kimin yaptığını bulmak için derhal harekete geçtik ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunduk" dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan'da belediyenin işletmeye hazırladığı tesise saldırıda bulunuldu.

Karaburun Belediyesi'nin Manal Koyu'nda işletmek üzere hazırlık yürüttüğü tesiste, kimliği belirsiz kişiler tarafından 30 yakın çam ağacı kesilirken, tesisin duş sistemleri de tahrip edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Karşılaştığımız acı tablo yüzünden içimiz kan ağlıyor, yüreğimiz kanıyor! Mordoğan Manal Koyu'nda bu yaz işletmeciliğini yapmaya hazırladığımız tesisimizde bulunan 30’a yakın çam ağacımız, kendini bilmez vandallar tarafından katledildi. Vatandaşlarımızın kullanımında olan duş sistemlerimiz de tahrip edildi. Bu ahlaksızlığı, bu hainliği kimin yaptığını bulmak için derhal harekete geçtik ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunduk. Sizlerin kutsal vergileri ile alınan bu kamu mallarına zarar veren kişilerle adalet önünde mutlaka hesaplaşacağız. Üzüntümüz gerçekten çok büyük" dedi.