GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
28 Ağustos 2016 Pazar 12:28

Mogambo'da can tınıları yükseliyor!

Geçmişte fuarın en önemli gece kulüplerinden olan Mogambo’dan caz tınıları yükselmeye başladı. Folkart sponsorluğunda gerçekleşen Mogambo Caz Günleri’nde ilk konser Ayşe Gencer ve İmer Demirer tarafından gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 26 Ağustos Cuma günü, 85. kez kapılarını Kültürpark’ta açtı. 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında, 10 gün sürecek olan Fuar, ziyaretçilerine; sanat, eğlence, teknoloji ve müzik dolu günler yaşatacak.

- FUAR'DA MURAT DALKILIÇ RÜZGARI!... 

- AÇIKHAVA'DA 'FOSFORLU' GECE!... 

Folkart sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen Mogambo Caz Günleri ile cazın önemli isimleri İEF’de buluşmaya başladı. Geçmişte fuarın en önemli gece kulüplerinden olan Mogambo’yı tekrar canlandıran etkinlikte, ilk konser caz müziğin en değerli kadın vokallerinden Ayşe Gencer ve trompetin önemli temsilcilerinden İmer Demirer tarafından gerçekleştirildi.

Gencer ve Demirer kendi bestelerinin yanı sıra klasik caz standartlarından da parçalar içeren repertuarlarıyla dinleyicilere muhteşem bir caz akşamı yaşattı.

Ülkemizde caz müziğinin önemli iki temsilcisi vokalist Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer’in muhteşem performansıyla başlayan Mogambo Caz Günleri’nde, Fuar boyunca her gün, cazın önemli isimleri birbirinden muhteşem performanslarıyla cazın sihrini fuara taşıyacak. Her yaşa hitap eden etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çeken İEF’de; Mogambo Caz Günleri rezervasyonu için 0232 497 11 44 no’lu telefonu arayabilirsiniz.