GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Haziran 2021 Cuma 14:53

Milli Emlak'tan İzmir'in göbeğinde 9 milyonluk satış

İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Konak İlçesi sınırları içerisinde yer alan 2'nci Karantina da 7 ve 1'nci Süleymaniye de 2, Karşıyaka'nın Şemikler Mahallesi'nde 10 ve Balçova ilçesi sınırları içerisinde yer alan Balçova Mahallesi'nde ise 1 adet konut nitelikli taşınmazı toplam 9 milyon 906 bin TL bedelle satış listesine çıkarma kararı aldı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Konak, Karşıyaka ve Balçova ilçeleri sınırları içerisinde yer alan toplam 20 adet taşınmazı satış listesine çıkarma kararı aldı.

Konak İlçesi sınırları içerisinde yer alan 2'nci Karantina da 7 ve 1'nci Süleymaniye de 2, Karşıyaka'nın Şemikler Mahallesi'nde 10 ve Balçova ilçesi sınırları içerisinde yer alan Balçova Mahallesi'nde ise 1 adet konut nitelikli taşınmazı satış listesine çıkaran Konak Emlak Müdürlüğü, fiyatları 175 bin TL ila 750 bin TL arasında değişen taşınmazların beklenen tutarlar üzerinden satılması halinde kasasına 9 milyon 906 bin 250 TL koymayı hedefliyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Binası'nda gerçekleştirilecek ihalelerin tarihi için 29 Haziran olarak belirlenirken, saat 10:30 itibari ile 15'er dakikalık aralarla gerçekleştirileceği aktarıldı.

MÜLK SAHİPLERİNE ÖNCELİK VERİLECEK
Gerçekleştirilecek ihalede ayrıca, listedeki dolu olarak belirtilen bağımsız bölümlerde öncelikli alım hakkının fiilen oturanlarda bulunduğu belirtildi.