GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Ocak 2016 Pazartesi 09:32

Menderes'te 'Kadın El Emeği ve Köy Pazarı' açılıyor

Menderes Belediyesi tarafından Kadın El Emeği ve Köy Pazarı 26 Ocak Salı günü (Bugün) açılıyor.
Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ev ekonomisine katkı amacıyla kadınlara yönelik Kadın El Emeği ve Köy Pazarı kuruldu. Sadece kadınların satış yapabileceği pazarın açılışı 26 Ocak Salı günü Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşecek.
 
ÜCRETSİZ UYGULAMA
Uygulama kapsamında Menderes Belediyesi tarafından pazarda yer almak isteyen kadınlara ücretsiz stant verildi. 100 stanttın bulunduğu pazar her Salı kurulacak. Menderesli kadınlar pazarda el emeği ürünleri ve organik ürünleri satacak.  
 
KADINLARIMIZI DESTEKLİYORUZ
Uygulamayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Belediye olarak ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yine bir ilki daha ilçemize kazandırıyoruz. Menderesli kadınlarımızın ev ekonomisine katkı amacıyla Kadın Emeği ve Köy Pazarı’nı kurduk. Kadınlarımız her Salı ilçe merkezimizdeki kapalı pazar yerinde kurulacak pazarda el emeği göz nuru ürünlerini satabilecek. Kendilerine stantları ücretsiz verdik. 100 stant onlar için özel olarak hazırlandı. Bu stantlarda kadınlarımız yaptıkları satış sayesinde ev ekonomisine katkı sağlamış olacak” dedi.