GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Temmuz 2024 Perşembe 15:04

Memur ve özel güvenlik karşı karşıya… Büyükşehir’de ‘ses sistemi’ arbedesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde devam eden memur eylemlerinde bugün ‘ses sitemi’ arbedesi yaşandı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı özel güvenlikler memurların eylemlerde kullandığı ses sitemini içeriye almak istemezken, sözlü gerilim yerini fiziki müdahaleye bıraktı. Yaşanan arbede sonrası ise memurlar ses sistemini 1 Nolu hole sokarken, 2’si güvenlik ve 2’si memur olmak üzere toplam 4 kişinin yaralandığı iddia edildi

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde devam eden memur eylemlerinde bugün arbede yaşandı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memurların SDT’lerinde yaşanan kesinti sonrası eyleme çıktığı süreçte  her gün hollerde eylem yapan personel bu kez özel güvenlik görevlileri ile karşılaştı.

1 Nolu hol önünde toplanan  memurlar yeryüzü sofrasının kurulacağı hollere doğru yönelirken eylemcilerin kullandığı ses sistemi içeriye alınmak istenmedi. Çok sayıda özel güvenlik görevlisinin 1 Nolu Hol önünde hazır tutulduğu süreçte memurlar ses sistemini içeriye sokmak için ısrar ederken güvenlikler ve eylemciler arasında arbede yaşandı.

Fiziki müdahalelerin gerçekleştiği süreçte kalabalık grup içeriye girerken ses sistemini de hollere soktu. Yaşanan arbedede ise 2’si güvenlik 2 memurun yaralandığı iddia edildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!