GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Mart 2022 Cuma 17:42

Memleket Konak’ta da örgütlendi!

Memleket Partisi Konak İlçe Örgütü’nü kurmak için görevlendirilen Feyhan Ata’nın oluşturduğu kurucu yönetim belli oldu. Böylece Memleket Partisi, İzmir’in 30 ilçesinden 18’inde örgütlenmiş oldu

EGEDESONSÖZ – Memleket Partisi İzmir’de bir ilçede daha örgütlenmeyi tamamladı. Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, geçtiğimiz günlerde Konak ilçe örgütünü kurmak için Feyhan Ata görevlendirildi. Feyhan Ata başkanlığındaki yönetim kurulu listesi, İl Başkanı Cüneyt Oğuz tarafından onaylandı ve yönetim çalışmalara başladı. Konak ile birlikte Memleket Partisi’nin İzmir’de örgütlü olduğu ilçe sayısı 18’e yükseldi.

FEYHAN ATA, EKİBİNİ OLUŞTURDU
 İl Başkanı Cüneyt Oğuz; "Birçok ilçede örgütlenmemizi tamamlamıştık.  İzmir'in büyük ilçelerinden Konak'ta da örgütlenmemizi gerçekleştirdik. İlk günkü inanç ve mücadele gücü ile yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz kısa zamanda 30 ilçemizde, doğru örgütlenmeyi, tamamlamak. Bu yolda hızla ilerliyoruz" dedi. Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı Feyhan Ata da, kendisine verilen büyük görev ve sorumluluğun farkında olduğunu belirterek, "Bu büyük davaya inanıyorum, başarılı olmak için elimden geleni yapacağım, hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Memleket Partisi Konak İlçe’de kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Feyhan Ata, Hakan Tıratacı, Dinçer Deri, Muhsine Özkaragil, Yusuf Timer, Gündüz Kapancıoğlu, Serhan Şolcum, Tamer Kalaycıoğlu, Orçun Karabulut, Mehmet Görgülü, Faruk Yazıcı, Yunus Akboğa, Fulya Çınar, Nadide Gürer, Adnan Gülhan, Elvan Gökalp, Salih Voyna, İbrahim Gülseçer ve Serdar Şatafatlı.