GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Haziran 2020 Çarşamba 01:16

Meclis karıştı: CHP'li Özel'den 'yumruk' açıklaması

Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen görüşmeler esnasında Berberoğlu tartışması yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışmada CHP'li Özgür Özel, yumruk darbesi aldı. Yaşanan gerginliğin ardından Özel, katıldığı TV programında olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Meclis’te süren görüşmeler esnasında CHP’li vekiller, Enis Berberoğlu’nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, milletvekillerinden Enis Berberoğlu’nun nasıl oy vereceğini düşünmelerini istedi. Bu esnada, MHP’li vekiller oy kullanmak için Meclis’e gelen Devlet Bahçeli’nin uzun süre bekletildiği gerekçesiyle CHP’ye tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise söz alarak oylamanın uzun sürdüğünü söyledi ve duruma tepki gösterdi. AK Parti’nin bu tavrını eleştiren CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in konuşmasının ise MHP’liler tarafından engellenmeye çalışıldığı öne sürüldü. Bu esnada Özel’e, MHP’li bir vekil tarafından yumruk atma girişiminde bulunulduğu belirtildi.

Meclis'te yaşanan olay hakkında Özgür Özel, televizyon kanalında katıldığı programda yaşanan gerginliği anlattı. Özel, “MHP’li Olcay Kılavuz bana yumruk atamaya çalıştı. Hafif bir darbe aldım” dedi.