GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2022 Pazartesi 14:28

Masal Evi projesi büyüyor… Yeni durak belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin birçok yerinde hayata geçirilen Masal Evi projesi için yeni durak Buca sınırları içerisindeki Adatepe Mahallesi olarak seçildi. Kent genelinde Masal Evi'ni yaygınlaştırmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, Adatepe Mahallesi'ndeki proje için 2 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in özellikle 'arka mahalleler' olarak aktardığı İzmir'in gelir seviyesi daha düşük olan mahallelerinde çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Masal Evi adını verdiği projesine hız kesmeden devam ediyor.

Kemalpaşa, Kınık, Aliağa ve Mersinli, Çiğli gibi ilçelerde projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yeni durak olarak Buca'nın Adatepe Mahallesi'ni belirledi.

Yaklaşık olarak 973 metrekarelik taşınmaz üzerine Masal Evi projesini hayata geçirmek için düğmeye basan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak. Saat 10.00'da Kültürpark 3'Nolu Hol'de gerçekleştirilecek ihale; açık ihale usulü ile yapılacak.