GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Temmuz 2017 Cumartesi 17:26

Manisaspor'da transfer çalışmaları

Ege temsilcisi, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile sözleşme yenilerken, kanat oyuncusu Akın'ı da 2 yıllığına kadrosuna kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile sözleşme yenilerken, kanat oyuncusu Akın Açık'ı da 2 yıllığına renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende, geçen sezon Van Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Akın Açık ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Törende açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, teknik heyetin raporu doğrultusunda, kulübün ekonomik dengesini de göz önünde bulundurarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Akın geçmiş sezonlarda, teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar'ın öğrencisi olan, kalitesinden emin olduğumuz bir oyuncu. Kendisinin başarılı bir sezon geçirerek Manisaspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Akın ise Manisaspor formasını giyecek olmanın kendisi için onur olduğunu kaydederek, "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün takım arkadaşlarımla birlikte tek düşüncemiz, Manisaspor'un başarısı. Taraftarımızın da desteğiyle lige iyi bir başlangıç yapmak ilk hedefimiz olacak." değerlendirmesinde bulundu. (AA)