GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
25 Mayıs 2024 Cumartesi 12:36

Manisa'da dehşet: Yanan araçta can verdi!

Manisa'da çarpışan iki otomobilden biri alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Akhisar-Gördes yolu Kömürcü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerden biri alev alırken, diğeri ise araziye savruldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yanan otomobilden çıkamayan 1 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 7 kişi ise çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ALEV ALAN OTOMOBİLDEKİ ANNE İLE ÇOCUKLARI KURTULDU, BABA ÖLDÜ
Manisa'da iki otomobilin çarpıştığı, 1 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralı sayısının 8 olduğu belirtildi. Bu arada kazada, ölen ve yaralananların isimleri belli oldu. Kaza sonrası alev alan 45 U 4578 plakalı otomobilin sürücüsü Şükrü Maldar (34) hayatını kaybedirken, araçtan kendi imkanlarıyla çıkan eşi Sevilay Maldar ile çocukları İsmail Maldar ve Zeynep Maldar yaralı olarak kurtuldu. 45 R 2104 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa D. ile beraberindeki Özcan B., Mehmet B., Süleyman D. ve Tayfun B. de yaralandı. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi. (DHA)