GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
8 Aralık 2016 Perşembe 17:28

Manisa’da dehşet: Spor yapan hamile kadına tekmeli saldırı!

Bir çocuk annesi ve hamile 32 yaşındaki Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

MANİSA – Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yapılan çirkin saldırı ülke gündemine oturdu.

Ergenekon Mahallesi sakini bir çocuk annesi ve hamile 32 yaşındaki Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada saldırıya uğradı.

Tireli’ye tekme atan saldırganların düşerek kafasını kaldırıma çarpan kadına yerde de vurdukları bildirildi.

Saldırgan genç kadının çığlık atması üzerine kaçtı.

Tireli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parkta spor yaparken tanımadığı bir erkeğin yanına yaklaşarak "bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın" sözlerinin ardından saldırısına uğradığını, bunun etkisinden kurtulamadığını belirtti.

Saldırının ardından sürekli ağladığını, karnındaki bebeği ve 6 yaşındaki kızını düşündüğünü vurgulayan Ebru Kaya Tireli, "Olayı hatırladıkça yeniden yaşıyorum, çok üzgünüm. 6 yaşında bakmakla yükümlü olduğum bir kızım var. Toparlanmaya çalışıyorum." dedi.

Öte yandan Ebru Kaya Tireli'nin, bebeğinin sağlık durumu için İzmir'deki kadın doğum doktoruna gittiği öğrenildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Tireli'nin, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı müracaat neticesinde polis ekipleri operasyon başlattı. Olayı araştırmak için özel ekip kuran polis yaptığı çalışmalar neticesinde 1 kişiyi gözaltına aldı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ
Öte yandan Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Turgutlu ilçesinde parkta spor yaparken darbedilen Ebru Kaya Tireli ile irtibata geçtiklerini, "psikososyal destek ve hukuki danışmanlık" konularında desteğe hazır olduklarını bildirdiklerini söyledi.

Konan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 aylık hamile Tireli'nin parkta spor yaparken tanımadığı kişi tarafından darbedilmesini kabul edilemez bulduklarını, konu hakkında üzerlerine düşeni yapmak için harekete geçtiklerini anlattı.

Tireli'ye ulaştıklarını belirten Konan, "Kendisine psikososyal destek, hukuki danışmanlık verme konusunda hazır olduğumuzu belirttik. Kaya'ya gerekirse davaya müdahil olabileceğimizi de söyledik. Ebru Hanım şu anda bir talebinin olmadığını, gerek duyulduğunda bizimle iletişime geçebileceğini söyledi. Kendisinden haber bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Konan, konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Turgutlu ilçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Tireli, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin saldırısına uğrayarak darbedilmişti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlatmıştı. (AA)