GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
27 Aralık 2016 Salı 18:00

Manisa'da caddeye taşan 'kart' kuyruğu

Manisa'da yılbaşından itibaren toplu taşımada kullanılacak ManisaKart nedeniyle vatandaşlar, eski kartlarını değiştirmek için metrelerce uzayan kuyrukta bekledi. ManisaKart kuyruğu eski belediye binası içinden bina dışına taşarak caddeye kadar ulaştı.

Manisa'da toplu ulaşımda Kent Kart yerine ManisaKart'a geçilmesine karar verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlardan kartlarını yılbaşına kadar değiştirmelerini istedi.

1 Ocak'tan itibaren kartlarını kullanamamaktan korkan Manisalılar da soluğu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin belirlediği Ek Hizmet Binası, MAGNESİA Alışveriş Merkezi'nde ve MASKİ Yarhasanlar Şubesi'nde aldı. Ücretsiz şekilde yapılan kart değişikliğinde uzun kuyruklar oluştu. Birçok vatandaş sabahın erken saatlerinde gelip kartını değiştirmek için kuyruğa girdi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası önündeki kart kuyruğu ise metrelerce uzadı. Belediye binası içinden başlayan kent kart kuyruğu bina dışına taşıp, Doktor Sadık Ahmet Caddesi'ne kadar ulaştı. Belediyeden yapılan açıklamada cumartesi günü de kart değişimlerinin yapılacağı belirtildi. (DHA)