GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:54

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme!

Ünlü isim Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni ayrıntılar var. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin failleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile birlikte toplam 9 kişi, 19 adrese yapılan baskınla yakalandı. Firari Yeşil ve Dakman için de sürek avı başlatıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin çalışması devam ediyor.

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yakalandıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesine götürülen 11 zanlının gözaltındaki işlemleri tamamlandı.

Gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi. Şüphelilerin cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Aralarında alacak meselesi bulunan iki grup 27 Ocak gecesi Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki restoranda görüşmek üzere bir araya gelmiş, çıkan tartışmada silahla ateş açılmıştı.

Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü vurulmuştu. Ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetmişti.