GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ekim 2019 Cumartesi 11:42

MHP’nin İzmir’deki yeni evi belli oldu

Çankaya’da uzun yıllardır kullanılan binadan çıkma kararı alan MHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni adresi Talatpaşa Bulvarı olacak. Parti yönetimi tarafından satın alınan yeni binada temizlik çalışmaları sürüyor. Şubat’a yetiştirilmeye çalışılan açılışa programının uyması halinde MHP Lideri Bahçeli’nin de katılabileceği aktarıldı.  

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı’nın taşınacağı yeni adres belli oldu. Parti, uzun yıllardır kiracı olarak bulunduğu Çankaya’daki binasından çıkma kararı almıştı.

Yeni bina arayışları sürerken Basmane Meydanı’ndaki bir iş hanındaki ofisin satın alınması gündeme gelmişti.

Pazarlıklar sonucunda tarafların anlaşamadığı aktarıldı. Sonrasında ise MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve il yöneticilerinin Talatpaşa Bulvarı üzerinde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır atıl durumda bulunan eski bir binada karar kıldıkları belirtildi.

Satın alma ve tadilat çalışmalarıyla birlikte partinin kasasından 2 buçuk milyon TL gibi bir paranın çıktığı öğrenildi. Titiz yürütülen çalışma kapsamında eski binadan 20 kamyon moloz çıkarıldığı aktarıldı.

MHP’nin kuruluşu olan 9 Şubat’a kadar her türlü çalışmanın sonlanacağı ve açılışın gerçekleşeceği belirtildi.

İzmir İl Teşkilatı tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye açılış için teklif götürüleceği ifade edildi. MHP Lideri’nin programının uyması halinde İzmir’de açılışa katılabileceği öğrenildi.