GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Nisan 2023 Pazar 00:10

MHP’li Şahin Dervişoğlu’na Akşener üzerinden yüklendi: O kadın seni de buruşturup atacak!

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun “Türk siyasetinde PKK’yı önemli aktör haline getirmeye çalışanlar millet ittifakının mensupları değildir” sözleri üzerine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden, “PKK’yı aklamak sana düşmüş. Durumunun farkında değilsin, her Ülkücü gibi seni de buruşturup atacak o kadın unutma” ifadelerini kullanarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener üzerinden Dervişoğlu’na yüklendi.

EGEDESONSÖZ – TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını sürdürdü. Saha çalışmaları kapsamında partisinin HDP ve PKK ile ilişkilendirilmesine sert sözlerle karşı çıktı. Dervişoğlu, iktidara “Oslo’da pazarlık yapmayı, Dolmabahçe’de pazarlık yapmayı, Kandil’den Türkiye’ye elçi getirmeyi, İmralı'ya heyetler göndererek gelecek planı yapmayı icat eden bugünkü iktidar ve yandaşlarıdır. Bu konu ne zaman gündeme gelirse bumerang gibi iddiaları kendilerini vuracaktır. Türk siyasetinde PKK’yı önemli aktör haline getirmeye çalışanlar millet ittifakının mensupları değildir” sözleriyle yüklendi.

-DERVİŞOĞLU İKTİDARA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ: PKK'YI BİZ AKTÖR YAPMADIK!

Bunun ardından MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Dervişoğlu’na sosyal medya üzerinden sert sözlerle yüklendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan Şahin, “Durumunun farkında değilsin, her Ülkücü gibi seni de buruşturup atacak o kadın unutma” ifadelerini kullandı.

Şahin’in yaptığı paylaşım şu şekilde:

PKK’yı aklamak sana düşmüş. Yazık ki ne yazık. (Hatırla; bunları bize aklatacaklar derdin.)  Durumunun farkında değilsin, her Ülkücü gibi seni de buruşturup atacak o kadın unutma. (Çeviköz’ün Amerikan gazetelerine verdiği mülakatı bir daha oku.)